2015-09-27 10:10:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Hívja meg a barátait vacsorára.

Napi horoszkóp szeptember 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Napi horoszkóp szeptember 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez felszólítás lehet arra, hogy többet törődjön egészségével és az anyagi dolgokkal. Most nincs sok értelme fontos projektekhez hozzáfogni, vagy döntéseket hozni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Vigyázzon, mert beszélgetéseiben elég heves lesz, bizonyos körülmények között akár agresszivitást is mutathat. Könnyen lehet, hogy valaki szembeszáll Önnel, és ugyanolyan forrófejű lesz, mint Ön.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Érzékenyebbé válik, mint máskor, jobban foglalkozik majd a magánéletével. Helyezze otthon kényelembe magát, és próbáljon meg lazítani. Gazdálkodjon jól az energiáival. Egy masszázs ideális lenne.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, Ön pedig szabadon élvezheti ezt a napot. Nyugodt lesz, elégedett. Végre önmagára találhat. A csendben és a mindennapi zajoktól távol, tökéletesen megnyugodhat. Az este alkalmas lesz arra, hogy tisztázza az apróbb félreértéseket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. Nem ad Önnek különösebben jó kártyákat a kezébe. Ezáltal az energiája csak igen korlátozott mértékben áll a rendelkezésére. Könnyen lehet, hogy elkalandozik a figyelme, gondolatai mindenfelé elcsaponganak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Fontos, hogy kommunikációban kissé visszafogja magát, ugyanis a Merkúr és a Plútó rossz kapcsolata miatt gyorsan elszaladhat Önnel a ló. Az érzelmek nagyon fontosak az Ön számára, tárgyilagossággal és elméletekkel keveset tud kezdeni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. A Nap a Mérleg jegyében áll. A Vénusz komoly befolyást gyakorol Önre, kedvesével folytatott beszélgetései a lista elején szerepelnek, ahol arról van szó elsősorban, hogy megértsék egymást, és megoldásokat találjanak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. A Merkúr a 12. házban áll. Egy szenvedélyekkel teli időszak áll Ön előtt. A vonzalom Ön között és a kedvese között fontos téma marad, és a meghitt kapcsolat határozza meg gondolkodását és vágyait.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ezzel energikusabb és célratörőbb lesz. Tudja, hogy mit akar, és azt is tudja, hogyan érheti el. Kivárni nem akar, mert Ön természetesen mindent most és azonnal akar, és annak meg is kell történnie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Gondoljon ismét arra, hogy vigyáznia kell a pénzére, különben kifolyik az ujjai közül, gyorsabban, mint gondolná. Milyen szép is otthon, este hívja meg a barátait vacsorára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Jól zárja ezt a hetet. Ma muszáj kimennie a szabadba, a természetbe, mozogni. Így ártalmatlanul le tudja vezetni felgyülemlett energiáját, és élvezni is fogja.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Most igazán nyitott lesz a spiritualitás és a lelki dolgok iránt. Új meglátásai lehetnek, ezek vezéreljék a cselekedeteiben is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: